OBAVIJEST

Poštovani,

Obavještavamo Vas kako je Ministarstvo kulture  objavilo Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2017. godinu. Pravo podnošenja programa na temelju Poziva imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanja kulturnih dobara i arheološke baštine.

Rok za podnošenje prijava jest od 27. lipnja do 26. kolovoza 2016. godine.

Sve ostale informacije možete saznati na: http://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=15783

 

image001Mirna Kravić, dipl.oec.

Viša savjetnica za turizam i kulturu

Upravni odjel za turizam i  kulturu

————————————————–

Vukovarsko-srijemska županija

Županijska 9, 32 000 Vukovar

E-mail: mirna.kravic@vusz.hr

Tel. 032 454 610

VELEUČILIŠTE BALTAZAR

13174041_1048472498553936_2985427421793550284_n

Upiši Veleučilište Baltazar, studiraj u Županji i osiguraj si diplomu priznatu u cijeloj Europskoj uniji!

Nakon 15 godina djelovanja u Zaprešiću Veleučilište Baltazar planira pokrenuti dislocirani studij u gradu Županji. Ovaj grad odabran je zbog velikoga interesa za visokoškolskim obrazovanjem, to jest velike želje za stvaranjem boljih uvjeta za život svih građana grada Županje i okolnih regija. Veleučilište Baltazar želi, uz potporu gradonačenika i raznih dionika, biti dio razvoja boljih uvjeta za život, koji će smanjiti odlazak mladih visokoobrazovanih ljudi iz Slavonije.

Veleučilište Baltazar Zaprešić visokoškolska je ustanova koju je do sada odabralo više od 7000 studenata. Programi koji se odvijaju na Veleučilištu Baltazar Zaprešić originalni su i jedinstveni programi koje su sastavili vrhunski stručnjaci i znanstvenici iz polja ekonomije, a akreditirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH te Agencija za znanost i visoko obrazovanje Republike Hrvatske. Za kvalitetu ukupne nastavne djelatnosti u području visokoga obrazovanja za poslovnu ekonomiju i menadžment Veleučilištu su Certifikat ISO 9001 dodijelile dvije neovisne međunarodne kuće.
Nastavnici koji su zaposleni na Veleučilištu Baltazar redom su vr¬hunski stručnjaci i znanstvenici u svojim područjima, a među njima je oko 30 doktora znanosti u najvišim nastavnim i znanstveno-nastavnim zvanjima – od predavača do akademika.
Zbog visoke kvalitete nastavnih programa i provedbe bolonjskoga procesa Veleučilište Baltazar uspješno surađuje s više od 20 visokoškolskih institucija u svijetu te s IPMA-om, međunarod¬nom udrugom za upravljanje pro¬jektima.
Veleučilište Baltazar Zaprešić izvodi više različitih studija iz više različitih znanstvenih polja. Od preddiplomskih stručnih studija koji nose 180 međunarodno priznatih ECTS bodova moguće je upisati:
• Poslovnu ekonomiju i financije
• Menadžment uredskog poslovanja
• Menadžment u kulturi
• Infomacijske tehnologije

Nakon preddiplomskih stručnih studija studiranje je moguće nastaviti na specijalističkim diplomskim studijima koji nose 120 međunarodno priznatih ECTS bodova:
• Komunikacijski menadžment
• Projektni menadžment
• Financijski menadžment
• Menadžment javnog sektora
Sve stručne i specijalističke studije moguće je upisati kao redovan studij, izvanredan (uz posao) ili se može prebaciti s drugih veleučilišta!
Prijave do 30. svibnja, više informacija saznajte u Gradskom poglavarstvu Grada Županje ili na info@bak.hr.
Vidimo se na Baltazaru u Županji!