OBAVIJEST

Grad Županja poziva roditelje/udomitelje učenika koji imaju prebivalište u gradu Županji a upisani su u jednu od srednjih škola u gradu Županji ili izvan mjesta prebivališta, da podnesu zahtjev za novčanu pomoć za kupovinu radnih bilježnica/školskog pribora u školskoj godini 2021/2022.

Grad Županja obavještava roditelje učenika koji su upisani u Osnovnu školu Ivana Kozarca Županja i Osnovnu školu Mate Lovraka Županja da u potpunosti financira nabavu
radnih bilježnica za učenike od 1-8 razreda.
Ovom Odlukom nisu obuhvaćene likovne mape te kutije za tehnički odgoj. Potvrde o upisu učenika u osnovne škole u gradu Županja pribaviti ćemo službenim
putem u rujnu 2021. godine.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti na porti Grada Županja te mrežnim stranicama Grada Županja i osnovnih i srednjih škola u gradu Županji.

Ispunjeni i potpisani obrazac možete poslati na jednu od sljedećih email adrese:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili predati na portu Grada Županja, J. J.Strossmayera 1., Županja svakim radnim danom u vremenu od 7-15 sati.

Zbog trenutne epidemiološke situacije izostavili smo kopiranje vaših osobnih iskaznica i IBAN podataka te vas molimo da provjerite podatke koje upisujete u zahtjeve budući da Grad Županja ne odgovara za pogreške nastale zbog pogrešno upisanih podataka. 

Potvrde o upisu učenika u osnovne i srednje škole u gradu Županja pribaviti ćemo službenim putem u rujnu 2021. godine a roditelje djece upisane u škole izvan mjesta prebivališta pozivamo da potvrde o upisu djece dostave u rujnu 2021 godine.

Pozivamo sve građane da se pridržavaju Odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske te epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Grad Županja

Prilog:

  1. ODLUKA - učenici OŠ i SŠ
  2. Zahtjev za novčanu pomoć za učenike srednjih škola