Raspravlja se od 29.03.2019. godine do 12.04.2019
Raspravlja se od 29.03.2019. godine do 12.04.2019

Druga javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Županje

Ponavljanje drugog postupka javne rasprave za projekt Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Županje 

Grad Županja je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Županje, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Gradovi Županja i Otok te Općine Babina Greda, Bošnjaci, Cerna, Drenovci, Gradišta, Gunja, Nijemci, Štitar i Vrbanja. Projekt se provodi u okviru Okvirnog nacionalnog programa za razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja (ONP), sukladno kojem će se prijaviti na natječaj za sufinanciranje od strane fondova Europske unije. Projektom se planira izgradnja otvorene pristupne mreže elektroničkih komunikacija sljedeće generacije (NGA). 

Sukladno uputi NOP-a, NP ponovno pokreće postupak javne rasprave za predmetni projekt, koji će trajati od 29.03.2019. godine do 12.04.2019. godine.

Pozivaju se operatori elektroničkih komunikacija na sudjelovanje.

Očitovanja operatora zaprimati će se putem elektroničke pošte, tj. dostavom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Dokumenti vezani uz javnu raspravu dostupni su na slijedećim poveznicama

Obavijest o ponavljanju drugog postupka javne rasprave za projekt Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Županje

Prilog 3_JR_II

Izvješće - Ponovljeni postupak javne rasprave Županja

 

NAPOMENA: Rezultate mapiranja na temelju Q42018 podataka iz HAKOM aplikacije trenutno nije moguće nadopuniti posljednim podatcima o finalnim korisnicima jer je proces prikupljanja i definiranja broja finalnih korisnika na inicijalnim bijelim adresama (proizašlim iz podataka Q42018 HAKOM aplikacije) u tijeku. Na poveznici (na priloženi dokument) se nalaze raspoloživi podatci o korisnicima (rezultati mapiranja iz prethodne javne rasprave) za koje se ne jamči točnost.

Prilog 3 nacrta PRŠI