NOVČANA POMOĆ UČENICIMA ZA ŠK GOD 2020/2021

Grad Županja poziva roditelje/udomitelje učenika upisanih u Osnovnu školu Ivana Kozarca Županjai Osnovnu školu Mate Lovraka Županja kao i roditelje/udomitelje učenika koji imaju prebivalište u gradu Županjia upisani su u jednu od srednjih škola u gradu Županji ili izvan mjesta prebivališta, da podnesu zahtjev za novčanu pomoć za kupovinu radnih bilježnica/školskog pribora u školskoj godini 2020/2021.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti na porti Grada Županja te mrežnim stranicama Grada Županja i osnovnih i srednjih škola u gradu Županji.        

Ispunjeni i potpisani obrazac možete poslati na sljedeće email adrese:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   -     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.    -    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ili predatina portu Grada Županja, J.J.Strossmayera 1, Županja svakim radnim danom u vremenu od 7-15 sati.

Zbog trenutne epidemiološke situacije izostavili smo kopiranje vaših osobnih iskaznica i IBAN podataka te vas molimo da provjerite podatke koje upisujete u zahtjeve budući da Grad Županja ne odgovara za pogreške nastale zbog pogrešno upisanih podataka.

Potvrde o upisu učenika u osnovne i srednje škole u gradu Županja pribaviti ćemo službenim putem u rujnu 2020. godine a roditelje djece upisane u škole izvan mjesta prebivališta pozivamo da potvrde o upisu djece dostave u rujnu 2020. godine.

Pozivamo sve građane da se pridržavaju Odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske te epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

ZAHTJEV ZA NOVČANU POMOĆ UČENICI 2020